06.07.2020 Tarihli Yönetim Kurulu Kararı

Tarih: 06.07.2020
Karar Sıra No: 2020/11
Konunun Özeti:
Bütüncül Psikoterapi Eğitimi Uygulama Yeterlilik Sertifikası Düzenlenmesi Hk.
E-devlet üyelik istifaları Hk.
Karar Metni:
•  05.07.2020 Tarihinde toplanan Merkez Yönetim Kurulunun ‘Bütüncül Psikoterapi Eğitim Uygulama Yeterlilik Sertifikasını’ almaya hak kazanan dernek yönetim kurulunun belirlediği şartları yerine getiren ve dosya müracaatında anlaşıldığı üzere Bütüncül Psikoterapi •  •  Eğitimini tamamladığı, Katılım Belgelerini ibraz ettiği, uygun süreleri tamamladığı, sınavda başarılı olduğu anlaşılan Sibel Toy, Gülten İkizoğlu ve Melike Feyza Ateş’e sertifika verilmesine karar verilmiştir.
•E-devlet üzerinden dernek üyeliğinden istifa ettiğini bildiren Hasan Hüseyin Soylu, Halenur Alkoçlar, Seçil Bozkurt, Merve Hatice Boyacı, Yasemin Zengingönül, Habibe Yeşilova Meraler ve Akile Veral adlı üyelerin talepleri kabul edilmiş ve üyelikleri sonlandırılması kararı alınmıştır.

Tahir Özakkaş       Ahmet Çorak         İhsan Yamlı        Betül Sezgin        Erkan Özen

Başkan                Başkan Yrd.          Üye                     Sayman             Sekreter