21.03.2020 Tarihli Yönetim Kurulu Kararı

Karar Tarihi: 21.03.2020
Konunun Özeti: Pandemi Nedeniyle İptal Edilen 5. Olağan Genel Kurul Kararı
Kararın Metni:
21.03.2020 PED Merkez Yönetim Kurulu dernek binasında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır:
1) Pandemi salgını nedeniyle 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağı kapsamına alınması nedeniyle 2020/5 nolu karar gereği yapılması gereken olağan 5. genel kurul toplantısı iptal edilmiştir.
2) Devletin aldığı ve alacağı tedbirler çerçevesinde ötelenen 5. olağan genel kurul toplantısının tarihi ileri bir tarihte belirlenecektir.
3) Tüm bu şartların üyelerimize mail yolu ve dernek web sayfası üzerinden bildirilmesi oy birliği ile karara bağlanmıştır.

Tahir Özakkaş      Ahmet Çorak          İhsan Yamlı        Betül Sezgin         Erkan Özen

Başkan                Başkan Yrd.            Üye                   Sayman            Sekreter