01.02.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Kararı

Yönetim kurulumuz Tahir Özakkaş başkanlığında  toplanarak;

1- Dernek personelimiz olan Sevgi Akkoyun Şubat 2016 tarih itibariyle brüt maaşının 2.300 TL’ ye çıkartılmasına,

2- Sami Taylak, Hasan Kendirci, Mehmet Emin Kızgın, A. Cem Keçe, R. Esra Ünal, Şahin Sayılırer, Faik Özdengül, Sakine Emir, Melani Türkmen, Meltem Kamer, Aybars Günaydın, Fatih Fidan, Hacı Büyükbesnili, Ünsal Çakır, Sude Karakoç, Gülay Altuntaş, Levent Hakan Vulkan, Ali Altınkaya, Nuh Aktekin, Gülünay Akçalı, İbrahim Topacık, Ümit Ertem, Ayşe Ümet, Uygar Eren, Ali Rıza Tunur, Serap Yanıkgil, Özlem Uşaklıgil, Gökhan Şentürk, Ayşe Özden, Sevinç Gökşen, Elif Erkan, Tunahan Uzun, Pelin Çınar, Peyman Yanpar, Senem Sönmez üyelik faaliyelerine uymadıkları, yazılı ikazlara rağmen üyelik aidatlarını ödemedikleri ve gerekli zamanı ayıramadıkları için dernek tüzüğümüzün 5. madde gereğince dernek üyeliğinden çıkarılmasına ve dernek üyeliğinden çıkarıldıkları yazı ile bildirilmesine oy çokluğuyla karar verilmiştir.

Tahir Özakkaş          Serpil K. Günyüz            Timuçin Atayoğlu             Ender Vardar

Başkan                          Başkan Yrd.                       Sekreter                             Sayman

Ömer Yurtsever