24.03.2018 Tarihli Yönetim Kurulu Kararı

24.03.2018 Tarihinde Tahir ÖZAKKAŞ, Ahmet ÇORAK, Betül SEZGİN, Erkan ÖZEN ve İhsan YAMLI Psikoterapi Enstitüsü Derneği’nin (P.E.D) yönetim kurulu F.S.M. cad. No:285/401 nolu derneğin eğitim merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır:

·         Yönetim kurulumuz tüzük hükümleri gereği ve merkez yönetim kuruluna verilen yetki ile derneğimizi tanıtmak ve tüzük amaçlarını gerçekleştirmek üzere Kayseri ili ve çevresinde derneğimizin şubesinin açılmasına ve konu ile ilgili olarak Hatice Kübra ŞİRİN, Hürmet Ebru Baykuş, Habib Hamurcu’nun görevlendirilmsine karar verilmiştir.

·         Yönetim kurulumuz tüzük hükümleri gereği ve merkez yönetim kuruluna verilen yetki ile derneğimizi tanıtmak ve tüzük amaçlarını gerçekleştirmek üzere Elazığ ili ve çevresinde derneğimizin şubesinin açılmasına ve konu ile ilgili olarak Mert Aytaç, Yılmaz Kaplan ve ÜnalGüngör’ün görvlendirilmesine karar verilmişitr.

Tahir Özakkaş         Ahmet Çorak           Erkan Özen        Betül Sezgin          İhsan YAMLI

Başkan                        Başkan Yrd.              Sekreter                Sayman                  Üye