20.05.2017 Tarihli Yönetim Kurulu Kararı-(2)

20 Mayıs 2017 tarihinde Tahir Özakkaş , Ahmet Çorak, Erkan Özen, Betül Sezgin, Serpil K. Günyüz ve Sabri Çakar Psikoterapi Enstitüsü Derneği’nin (P.E.D) yönetim kurulu F.S.M. cad. No:285/401 nolu derneğin eğitim merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır;

• Tüzüğümüzün Madde 6 d fıkrasında ”Türkiye içinde oturduğu yeri değiştiren üyenin üyeliği düşmeden,başvurusu üzerine veya resen yeni oturduğu il ya da bölgedeki şubeye devredilir.” ibaresine dayanarak İzmir ilinde ikametgah eden üyelerimizin Psikoterapi Enstitüsü İzmir Şubesi’ne aktarılmasına oy çokluğuyla karar verilmiştir. Liste aşağıdaki gibidir:
  1. Ayşe Devrim Masalcı Burçak 2) Şebnem Deniz Yıldan 3) Güney Toprak Şahin 4) Derya Tulu 5) Halil Gökhan Sağlık 6) Eda Ekinci 7) Zafer Şişli 8) K. İpek Ergür 9) Mahinur Doğan Ateş 10) Hediye Ertürk 11) Ali Uludağ 12) Merve Burcu Öncü 13) Gökhan Arıkan 14) Gülşah Arıkan 15) Aslı Aydın Savran

Tahir Özakkaş         Ahmet Çorak           Erkan Özen        Betül Sezgin        Serpil K. Günyüz

Başkan                        Başkan Yrd.              Sekreter                Sayman                  Üye

Sabri Çakar