15.10.2017 Tarihli Yönetim Kurulu Kararı

15.10.2017 Tarihinde Tahir ÖZAKKAŞ, Ahmet ÇORAK, Betül SEZGİN, Erkan ÖZEN, Sabri ÇAKAR ve İhsanYAMLI Psikoterapi Enstitüsü Derneği’nin (P.E.D) yönetim kurulu F.S.M. cad. No:285/401 nolu derneğin eğitim merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır:

Psikoterapi  Enstitüsü Derneği Genel Merkezinde ve şubelerinde düzenlenecek olan tüm faaliyetlerin organizasyon işlerinin Psikoterapi Enstitüsü Eğt. Arş. Sağ. Org. ve Dns. LTD.  şirketine devredilmesine ve ilgili hususların netleştirildiği bir mutabakat sözleşmesi yapılmasına karar verilmiş, düzenlenen eğitim ve etkinlik faaliyetlerine katılan dernek üyesi olan katılımcılara belirli oranda indirim uygulanmasına, konu ile ilgili olarak Erkan ÖZEN’in yetkili kılınmasına karar verilmiştir.

Tahir Özakkaş    Ahmet Çorak     Erkan Özen      Betül Sezgin     Sabri Çakar   İhsan YAMLI

Başkan                    Başkan Yrd.        Sekreter          Sayman             Üye              Üye