08.03.2018 Tarihli Yönetim Kurulu Kararı

08.03.2018 Tarihinde Tahir ÖZAKKAŞ, Ahmet ÇORAK, Betül SEZGİN, Erkan ÖZEN ve İhsan YAMLI Psikoterapi Enstitüsü Derneği’nin (P.E.D) yönetim kurulu F.S.M. cad. No:285/401 nolu derneğin eğitim merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır:

·         Yönetim Kurulumuz tüzük hükümleri gereği ve genel merkez kurula verilen yetki ile derneğimizi tanıtmak ve tüzük amaçlarını gerçekleştirmek üzere Kayseri ili ve çevresinde derneğimizin şubesinin açılmasına ve konu ile ilgili olarak Rahmi DANIŞMENT,  Habib HAMURCU ve Savaş SESLİ ’nin görevlendirilmesine karar verilmiştir.

Tahir Özakkaş         Ahmet Çorak           Erkan Özen        Betül Sezgin          İhsan YAMLI

Başkan                        Başkan Yrd.              Sekreter                Sayman                  Üye