01.07.2018 Tarihli Yönetim Kurulu Kararı

01.07.2018 Tarihinde Tahir ÖZAKKAŞ, Ahmet ÇORAK, Betül SEZGİN, Erkan ÖZEN Psikoterapi Enstitüsü Derneği’nin (P.E.D) yönetim kurulu F.S.M. cad. No:285/401 nolu derneğin eğitim merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır:

·         Aysun Şeker, Bülent Sarıkaya, Betül Dilek, Derya Şenel Demir, Dilek Cansever, Ebru Bellek Karakaş, Elif Bayrak, Emine Acar, Esma Kılıç, Esra Akcan, Esra Yazıcı, Ezgi Ergün, Fatma Güvenç Çığ, Feride Buket Bağ, Feyza Sünbül Uzgidişli, Raziye Gizem Yılmaz, Gülden Önder, Kader Yarar, Merve Hasekioğlu, Rıdvan Kanoğlu, Saliha Kopan Eynallı, Sergül Tutkun, Sevcan Özkılınç, Sümeyye Geçimli, Sümeyye Nur Kocakoç, Ülker Dikmen ve Yeliz Deniz’in üyelik başvuruları değerlendirilerek üyelikleri onaylanmıştır.

Tahir Özakkaş         Ahmet Çorak           Erkan Özen        Betül Sezgin

Başkan           Başkan Yrd.              Sekreter                Sayman