Beyoğlu 28.07.2018 Uz. Dr. Mutluhan İZMİR – “Narsisizmden Bağımsız Bir Ego Olanaklı mı?” Söyleşisi

PSİKOTERAPİ ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ GENEL MERKEZİ

“PSİKOTERAPİ SÖYLEŞİLERİ”

Uz. Dr. Mutluhan İZMİR – “Narsisizmden Bağımsız Bir Ego Olanaklı mı?”

Beyoğlu  28.07.2018            Saat: 18.00-21.00
**”Rasgele belirleme”sonucunda Söyleşimize katılan 50 kişiye “Alerji ve Deri Hastalıklarında Hipnoterapi” kitabı hediye edilecektir. Hediye edeceğimiz kitabı alabilmeniz için ön kayıt formunu doldurmanız ve söyleşimize katılmanız gerekmektedir.
Kayıt için Tıklayınız..
Katılımcı Listesi için Tıklayınız..

Uz. Dr. Mutluhan İZMİR Kimdir?

DoğumYılı : 1961
DoğumYeri : Elazığ

PSİKANALİST, PSİKANALİZ YAPMA YETKİSİNİ KENDİSİNDEN ALIR- LACAN
an analyst is only authorized by her/himself (Lacan’s dictum: l’analyste ne s’autorise que de lui-même)
Bir nevrozu iyileştiren sertifika değil, psikanalistin bilgisi, tecrübesi ve yeteneğidir. Sertifika düşkünlerine en güzel yanıtı Lacan vermistir; “bir psikanalist yalnız kendisi tarafından yetkilendirilir”

• L’Ecole Pratique des Hautes Etudes en Psychopathologie (EPHEP) öğrencisi 2015
  • Halen çeşitli yerlerde Lacancı psikanaliz üzerine kuramsal seminerler vermeye devam etmektedir.
  • 2016 yılında, Association Lacanienne International tarafından desteklenen ve ODTÜ psikoloji bölümünde gerçekleştirilen Lacancı Psikanaliz eğitim çalışmalarına eğitmen olarak katılmıştır.
  • 2015 ve 2016 yıllarında kişisel psikanalizini gerçekleştirme sürecinden geçerek, psikanaliz yöntemiyle nevrozları tedavi etmeye başlamıştır.
  • 2013 ve 2014 yıllarında Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Yazarlığı bölümünde Lacancı Psikanaliz üzerine kuramsal dersler vermiştir.

* 1990-1996: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Psikiyatri Uzmanlığı
* 1991: Crownsville Psychiatric Hospital Centre, Baltimore/USA-Visiting Doctor (Konuk Doktor)
* 1984: Glostrup Hospital, Copenhagen/Denmark-Exchange Student (Değişim Öğrencisi)
* 1979-1985: Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıp Doktoru