Beyoğlu 25.04.2019 Dr. Eyüp SÜZGÜN-“Bilinçdışının Varlığını Yeniden Düşünmek: Dünya-Beyin İlişkisi Yönelimsellik ve Bilinç Üzerinden Bir Tartışma” Beyoğlu Perşembe Bilinç, Zihin ve Felsefe Konferansı

PSİKOTERAPİ ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ GENEL MERKEZİ

BEYOĞLU PERŞEMBE BİLİNÇ, ZİHİN VE FELSEFE KONFERANSLARI

Dr. Eyüp SÜZGÜN-“Bilinçdışının Varlığını Yeniden Düşünmek:Dünya-Beyin İlişkisi Yönelimsellik ve Bilinç Üzerinden Bir Tartışma”Beyoğlu  25.04.2019            Saat: 18.00-21.00

Kayıt için Tıklayınız..

Katılımcı Listesi için Tıklayınız..

Dr. Eyüp SÜZGÜN Kimdir?

İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu (2002). Marmara Üniversitesi Felsefe ve Din Bilimleri Bilim Dalı’nda hazırladığı “John Searle’ün Bilinç Teorisi” başlıklı tezle yüksek lisansını tamamladı (2009). İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü’nde başladığı doktora çalışmasını sürdürmekte olan Süzgün, Ottawa Üniversitesi Zihin Sağlığı Araştırma Enstitüsü Beyin Görüntülüme, Zihin ve Nöroetik Birimi’nde misafir araştırmacı olarak bulundu (2012-2014). Temel ilgi alanları arasında Zihin/Bilinç Felsefesi, Beyin Felsefesi, Nörobilim Felsefesi, Psikoloji Felsefesi, Biyoloji Felsefesi ve Bilişsel Nörobilim yer almaktadır.